Apurahajärjestelmä

JUHO VAINION SÄÄTIÖ JULISTAA HAETTAVIKSI APURAHAT VUODELLE 2020

Säätiö myöntää apurahoja kansanterveyttä ja terveitä elämäntapoja edistäviin tutkimuksiin ja muuhun terveyttä edistävään toimintaan. Tuen kohteita voivat olla muun muassa terveysliikunta, terveyttä edistävä ravitsemus, tupakoinnista ja alkoholin ja muiden päihteiden käytöstä johtuvien terveyshaittojen torjuminen, mielenterveyden edistäminen ja ympäristöterveyden edistäminen (ml. rakennusten aiheuttamien terveyshaittojen torjuminen). Lisätietoja säätiön aiemmin jakamista apurahoista löytyy säätiön kotisivuilta. Vuodelle 2020 tehtävissä apurahapäätöksissä tullaan antamaan erityistä painoarvoa niille tutkimuksille tai hankkeille, joissa käsitellään lasten terveyskäyttäytymisen ja terveyden vaikutusta myöhemmin elämässä.

Säätiön myöntämät apurahat ovat henkilökohtaisia työskentelyapurahoja, postdoc-tutkijan apurahoja, ryhmille myönnettäviä hankeapurahoja sekä apurahoja terveyttä edistävään toimintaan. Terveyttä edistävään toimintaan voi saada säätiön apurahoja vain edellyttäen, että siihen liittyy tieteellinen tutkimusosio ja/tai arviointi hankkeen vaikuttavuudesta ja hyödyistä.

Vuodelle 2020 säätiö myöntää lisäksi yhden tai useamman suurapurahan. Suurapurahalla on tarkoitus tukea merkittävää ja laaja-alaista yhden tai useamman vuoden kestävää tutkimusta tai muuta terveyden edistämishanketta. Suurapurahan hakija voi niin halutessaan hakea samalla hakukierroksella myös säätiön yksivuotista hankeapurahaa, joka voidaan myöntää siinä tapauksessa, jos suurapurahaa ei myönnetä.

Kaikkien vuodelle 2020 myönnettävien säätiön apurahojen hakuaika on syyskuu 2019 eli 1.9.-30.9.2019. Hakuaika päättyy maanantaina 30.9.2019 klo 23.59.

Hakemus on tehtävä säätiön kotisivuilla saatavilla olevaan apurahajärjestelmään. Hakemuksen tai osan siitä voi tehdä myös englannin kielellä. Täytetty hakemuslomake liitteineen on lähetettävä apurahajärjestelmän kautta säätiölle, jolloin sen tiedot siirtyvät säätiön apurahajärjestelmään. Kaikki hakemukset tehdään järjestelmän kautta. Säätiö ei vastaanota hakemuksia muussa muodossa.

Myöhästyneitä tai muulla tavalla kuin apurahajärjestelmän kautta lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.

Apurahojen tarkemmat hakuohjeetja lisätietoja löytyy säätiön kotisivuilta www.juhovainionsaatio.fi


Rekisteröityminen
Haluatko rekisteröityä apurahan hakijaksi, täyttää maksusuunnitelman, lähettää säätiölle viestin apuraha-asiassasi tai haluatko tehdä edistymisselostuksen tai apurahan loppuraportin? Rekisteröitymiseen pääsee täältä.

Sisäänkirjautuminen
 
 
Unohditko salasanasi?


Copyright © Aspicore Oy
Lähetä viestix
Vastaanottaja:
Liittyy hankkeeseen:


Muokkaa allekirjoitusta

Viesti lähetetty.